Om bloggen

Vem är Enzo?

Enzo är en underbar Amstaffpojke född den 26 april 2021. Mamma Chelsea är en Amstaff med lite American Bulldog i sig. Pappa Ice är en Amstaff med lite Red Nose Pitbull i sig. Enzo är 100% underbar blandning.

Mamma Chelsea till vänster och pappa Ice
Morfar Atlas

Jag som skriver är Enzos stolta husse och har ägnat mängder av tid åt efterforskning kring rasen Amstaff. Har hittat ovärderlig information hos både svenska- och amerikanska kennelklubben. Men, den främsta kunskapskällan har varit olika bloggar och forum. Med den här bloggen hoppas jag kunna bidra med värdefull kunskap för andra.

Stolt husse och Enzo 9 veckor

Enzo är familjens andra hund. Vi hade vår fina Elvis under 14 värdefulla år och minnena är för alltid etsade inom oss. Men, ett hem är inte komplett utan en fyrfota familjemedlem och nu är Enzo en högt älskad ny medlem.

Bloggen är min, liksom upplevelser, känslor, tankar, uppfattningar och syn på världen. Jag hoppas att bloggen kan värdesättas och uppskattas av människor som är ute efter kunskaper grundade i fakta. Jag kommer inte tillåta kommentarer på den här bloggen då jag vill hålla den fri från troll.

Välkommen in i Enzos fina värld.